Frisala Julianna vagyok, okleveles masszőr, vákuum és mezoterápia specialista.
Budafokon, főútvonalon, kellemesen diszkrét környezetben található a kis saját test- és alakformáló- és arckezelő stúdióm, a Perfect Body Mini-Stúdió.

Azért mini, és diszkrét,

mert egyrészt tényleg kicsi, mondhatni egyszemélyes, viszont nagyon hangulatos! Másfelől, egyszerre mindíg csak egy vendéggel, azaz Önnel foglalkozom, másokkal nem találkozik nálam, amennyiben természetesen, az előre egyeztetett időpontban érkezik
Amiért dolgozom:

  1. Nagyon szeretem a munkámat, és nagyon szeretem, amikor Ön jól érzi  magát nálam, megbízik bennem, és néhány kezelés után valódi eredményeket tapasztal saját magán, vagy az arcán. Ez a siker, és ez engem is örömmel tölt el!
  2. Szeretném Önt a lehetőségeihez képest a legjobb formába hozni, eltűntetni a felesleges kilóit, a nemkívánatos hurkáit, a narancsbőrét, vagy éppen feloldani a napi stressz alól, egy csodálatos test, talp, vagy arcmasszázzsal, vagy megajándékozni egy felfrissített, sima, szép arcbőrrel.
  3. Önnel együtt, én is vágyom a sikerre, a valódi eredményre, ezért legjobb tudásom szerint kezelem Önt, hogy azután közösen örüljünk a látható, elérhető, vagy érezhető eredményeknek..

Mindehhez rendelkezésemre állnak korszerű, profi gépeim, okleveleim, valamint többéves tapasztalatom, szakmai szeretetem, hitem és szakértelmem..
.
Szeretettel várom pihentető, stresszoldó, relaxáló és egyéb kellemes masszázsra, valamint test-és alakformálásra, vagy arcfiatalításra vágyó vendégeimet! 
Próbálja ki stúdiómban a fantasztikus új FLABéLOS vibrációs trénert! Akár magában, akár kombinált kezelés keretében, meglepő eredményeket tapasztalhat!

Mérsékelt árakon nyújtok igazán profi szolgáltatást!
Tegyen összehasonlítást más “híres” szalonok áraival, és szolgáltatásaival! Biztos, hogy engem választ! A sok-sok törzsvendégem nem tévedhet!...             

Kérem, nézze meg a köpölyözésről készült videónkat és olvassa el a stúdió részletes szolgáltatásait a következő oldalakon!

CSODÁSAN KEDVEZŐ ÁRAK!