Vélemények a PERFECT BODY stúdióról


Edina:
Sziasztok! Én egyike vagyok azon hölgyeknek, akik némi felesleggel rendelkeznek, hason, combon, fenéken.Pár hetek járok Juliannához ide Budafokra, nekem nagyon pozitívak a tapasztalataim és ami döbbenetes, valóban szemmel láthatóak az eredmények. Motivációt és önbizalmat is kaptam!Örülök, hogy van ez a fórum és így meg tudom osztani másokkal is a véleményemet.Köszönöm!

S. Kata:
Sokáig kerestem olyan helyet ahol nem úgy tekintenek rám,mint egy szükséges rossz munkadarabra,hanem ahol kicsit duciságom ellenére embernek néznek és akképpen foglalkoznak velem. Ahol nem nevetnek ki a hátam mögött és nem csak a pénzemet nézik. Rosszak a tapasztalataim. sajnos. Viszont ez volt az első hely ahol egyszerre csak otthon éreztem magam. egy filigrán kis nő igazi barátnőként fogadott mosolygósan kedvesen átnézett felmért és őszintén elmondta,mit tudna csinálni velem. Nem púderozott és nem is mondott nagyokat. nagyon tetszett! Nekiláttunk a kezeléseknek és csodát kaptam! a negyedik kezelés után a derekamból 4 cm. egyszerűen eltűnt! a hetedik után 8 cm-rel lettem vékonyabb. szerintem a vákumkezelés és a kombinált infraszaunája együtt a leghatékonyabb. és akkor még nem beszéltem az árairól. Kb a negyedét fizettem ki mint egy XI.kerületi \"csodaszalonba\" ahova jártam,viszont itt lett konkrét eredmény,mig a XI kerületiben semmi de semmi csak rengetegbe került! Mindenkinek csak ajánlom Julikát érti a szakmáját, szereti is és igazi kedves kezelő diszkrét és főként eredményes! Tényleg. És nagyon jól érzem magam nála már várom mindig hogy mehessek.Én mindig csak hozzá fogok járni,ha kicsit esetleg megint felszedek pár kilócskát! S.Kata Kelenvölgy.

Ágnes.:
Kedves Julianna és a Perfect Body stúdió! Most,hogy látom lehet már irni ide a honlapodra, ezúton szeretném megköszönni Neked a kedvességedet, a hozzáértésedet és az eredményt, amit általad elérhettem Nálad!!! Jó volt járni hozzád, kár, hogy lejárt immár a második bérletem is, mert bár nagyon szépen lement a combom és a fenekem átmérője, sokat fogytam is, -hála a szigorú tanácsaidnak, - már alig várom, hogy újra találkozzunk! Remélem jól megy a stúdiód, megérdemled, mert sok reménytvesztett nőnek adod vissza a hitét és főleg az alakját! Szeretettel üdvözöllek, és köszönök mindent!! K. Ági , Budafokról. (Te tudod, ki vagyok) :-))

Zsuzska:
Mínusz 9 cm, tíz kezeléssel, kb. három hét alatt, a hasamból! Kellemesen, fájdalommentesen, jó hangulatban, olcsón, valódi eredmény. Csak őszintén ajánlom minden kedves sorstárs ducinak. Próbáld ki, majd meglátod. Zsuzska Budafokról.

Judit:
Kedves Jutka! Nagyon nehéz újat írni, mert a többiek írásával, különösen Ágnes véleményével azonosan érzek én is. Örülök, hogy megismerhettelek. Csodálatos ember vagy, mely megmutatkozik a munkád eredményességében is. Már tudom, hogy nem kell izgulnom néhány plusz párnácskától, mert nálad visszanyerhetem a koromnak megfelelő alakomat, mely kiegyensúlyozottá és harmonikussá tett. Köszönöm a magam és a menyem nevében is a kedvességed, és az eredményeket!

Erzsike:
Helló mindenki! Nem vagyok egy ömlengős érzelgős tipus. Nem szokásom agyba-főbe dicsérgetni valakit. Főként nem érdemtelenül. Most sem tenném. Csak a konkrét tapasztalat beszél belőlem. Jutkához járni ugyanis nem sikk, vagy módi, hanem isteni! Így egyszerűen. Próbáljátok ki, aki még nemvolt. Jutka kedves,aranyos,imádnivaló, barátnő, soha semmi feszélyezettségem nem volt vele. Azt mondta, ami frankó, és azt érte el, amit mondott! Megnézett, elmonta mit tehet, és kétszer tizennegy alkalmas kúra után beteljesült az álmom. simán beleférek a régi szoknyáimba, rámjönnek a hat évvel ezelőtti blúzaim, nadrágjaim, és a férjem elismerően csettintget, amikor előpattanok este egy szál bugyiban a hálószobába!! Ez a legfontosabb. Nincs olyan pénz, ami ezt nem érné meg! Ja és viccesen olcsó volt, ugyanilyen kúrát végigcsináltam már a Belvárosban a Schu... ik szalonban, százhúsz ezer forintom bánta, és a negyede nem jött le rólam! Úgyhogy köszönöm Jutka édes, köszönöm Perfect Body!!!!! Mindíg hálás leszek ezért, a sikeres kúráért, és legfőképpen az édes-aranyos kedvességedért! Erzsike.

Csordás Márta:
Jutkám, köszönöm Neked a csodás testmasszázsaidat, a heti kezeléseid olyan jót tesznek nekem, amit nem is tudok szavakban kifejezni! Olyan kezed van, hogy azt nem tudom itt le sem írni. Teljesen karban tartod a gerincemet, a hátamon lévő izomletapadásokat, a meglévő lumbágómat, és így minden héten tizenöt évvel fiatalabbnak érzem magam napokig, amikor tőled eljövök, teljesen felfrissülve a masszázsod után. Le tudok könnyedén hajolni, mozog a derekam, és a medencém, szóval erre minden héten szükségem van. Köszönöm Jutkám, nagyon hálás vagyok Neked, és persze ajánlom én is mindenkinek igazán jó szívvel Jutka csodás masszázsát is! Nagyon érti a szakmáját, szereti is, és ha fáradtak vagytok, stresszesek, rossz a kedvetek, fáj a hátatok, lábatok, vagy bármitek, térjetek be hozzá, újjászületett, jókedvű emberként távoztok! Márta, Tétényből.

Zs. Kati:
Egyetértek Mártával én is Jutkához járok heti masszázsra, soha nem mennék már máshová! Pedig jártam itt-ott maszni :-)), de sok hölgyike, vagy úrnál is voltam, de többnyire csak maszatoltak, gyengén simizgettek, nyomkodtak gyömöszöltek de igazi profi masszázst az elmúlt évben csak Jutkától kaptam. Kis vékony hölgy, de olyan hihetetlen ereje van! És nagyon érzi! Sőt érti. Én is csak ajánlom őt mindenkinek, ha jót akartok. Ja és jó hangulatban jó kedvűen, kedvesen dolgozik teljesen diszkréten, úgy szervezi, hogy másokkal eddig ott nem találkoztam. Ez is nagyon jó ám! Zs. Kati

P. Ágota:
Én is köszönöm a csodás masszázsokat Jutka, minden egyes alkalom élmény nálad. Remélem még nagyon sokáig járhatok hozzád. Bocs, hogy ilyen őszinte voltam, de ez az igazság! Másoknak is ajánlom szeretettel. P. Ágota, Őrmezőről. XI.ker.

Andi:
Én fogytam is, mert Jutka erősen rámpiritott, de nagyon hálás vagyok ezért neki, mert igy végre először sikerült ténylegesen és jelentősen karcsúsodnom, egyrészt az ajánlott és nem túl nehéz diéta miatt, másrészt a vákumkezelés hatására. A combom 3-3 cm-rel, a csipőm 8 cm-el (nem viccelek!!) nyolc centiméterrel lett keskenyebb, igy sudár asszonyka kezdek lenni, :-)) és még folytatom, mert van miből... Jutka igazi sikernő, tudja kinek,mit kell csinálni ahhoz hogy valóban eredményes legyen a kúra. Csak fogadjátok meg pontosan a tanácsait! B. Andi a Hárosról.

Bori:
Kedves Júlia! Végtelen hálával tartozom Neked, amiért nemrégiben soron kívül, azonnal fogadtál, és a reggel óta kínzó szörnyű migrénemet, egy hihetetlen, lenyűgöző és csodálatos masszázzsal hip-hop, elmulasztottad!!! Ezt nem tudja mindenki, és meg kell mondjam, azóta sokkal magabiztosabb, és nyugodtabb vagyok, mert tudom, hogy ha valami hasonló baj van, Hozzád bármikor fordulhatok. Nagyon köszönöm a végtelen emberségedet és kedvességedet! Borika, budafokról.

B. Éva.:
Drága Jutkám! Itt írom le, mert szóban nehezebb: Minden héten alig várom azt a napot, amikor mehetek Hozzád!!! Te mindíg jókedvre derítesz, nálad elmúlnak a gondjaim, megbeszélhetjük a gondjainkat, állandó derűd, optimizmusod, kedvességed, vidámságod rámragad! Jó nálad lenni, nem is tudnám már elképzelni a napjaimat, hogy ne találkozzunk. És ez persze csak a fele. Mert az eredményességed önmagáért beszél! Mínus 5.5 kg súly, - 11 cm csípőből, - 3 cm/ combokból! Egy hónap. Ez a csoda Nálad! Igazából soha nem fogom tudni meghálálni! Mert ez nem pénz kérdése, ez az igazi emberség!! Sorstársaimnak, akár csak életvezetési terápiának is ajánlom! Ha magad alatt vagy, rossz a kedved, fáj valamid, sikertelen a kapcsolatos, bármi: a megoldás: JUTKA a Gádor utcában!!! Ja és ha pufi vagy és változtatni akarsz, esetleg egy csodás masszázsra vágysz! Akkor is. Hallgassatok rám! Évike az Auchan-ból. 2010 február.

Kissné, G. Magdi:
Jutka tüneményes! Kipróbáltam, tényleg hat! :-)) Nekem bevált, mint az Advil Ultra... Szépen fogytam is, lement a pocakomból 12 cm, hallgattam is Jutkára, diétáztam, ahogyan előírta, és semmi kínlódás, semmi fájdalom, szépen kezdem visszanyerni régi fazonom! És mindezt vidáman, jókedvűen, kedvesen. Hölgyeim, én annyira boldog vagyok!!!! És köszönöm Jutka édes, nem is tudom, hogyan mondjam el Neked, ezért ide leírtam. Hátha ezzel segítek másoknak is! Megtalálni Jutkát. Szeretettel: Kissné, Gál Magdi, Budafok.

Bea:
Szép napot mindenkinek itt! Nagyon klasz az új barnító cucc itt! Csúcs egyenletes nyári szinem lett több mint egy hétig ragyogó de nem tul erős barna, / több árnyalatot is lehet kérni/ na azután kezd halványodni, de még utána is megcsodálták. Ja és ez nem szolárium nem is ráncosodik a bőröm sőt tele van vitaminokkal az a folyadék,amivel a barnítás történik. sima ápolt lett a bőröm nem szárad ki mint a szolinál. Jó ez nagyon. Jó kis tavaszi színem lett már várom a tavaszi rövidujjú cuccokat. A pasimnak nagyon bejött! egész este szimatolt és nézegetett meg simizett.. Bea 22 éves.

Borsodi Andi:
Kedves Jutka! Gratulálok a stúdiódhoz, a munkádhoz, a hozzáállásodhaz, igazán példaértékű! Bár mindenki igy dolgozna a szakmádban, vagy bárhol! Amit Te csinálsz, az nagyon-nagyon jó, és nekem nagyon eredményes volt. Kedves hölgyek! Én mindent kipróbáltam Jutkánál, a vákummasszázst, a computerfogyasztást, az infraágyat, sőt barnitottam is, minden sikeres és jó volt. Nem tudnék hibát irni. 13 kilót fogytam, lementek a hurkáim, szép keskeny és csikmentes lett a combom. Igaz, négy hónapig jártam Jutkához, de sohasem éreztem, hogy terhes lenne, mindig örömmel fogadott,kedves volt és jó hangulatban kezelt. Most egyelőre csak masszázsra járok hozzá, heti egy-két alkalommal, de az is teljesen helyretesz!! Jutkát ezúton is jó szivvel ajánlom minden kedves sorstársamnak! Szeretettel: Borsodi Andi, Rózsavölgyből.

B. Ágnes:
Kedves Jutka! Látom, mindenki csupa jót írt Rólad, én sem rontom az egyébként nagyon-nagyon jó híredet a környéken, csupán egy megjegyzésem lenne. Az sem hozzád, hanem a kedves hölgyekhez. Azt megfigyeltem, hogy Jutka rengeteg sokat dolgozik, és igen tisztességesen. Rengeteg a hálás törzsvendége, és nyilván az újak is, akik fogyni, frissülni járnak hozzá. Csak azt kérem a kedves \"sorstársaktól\", hogy legyenek sokkal pontosabbak! Jutka mindig szépen percre beosztja a napját illetve a vendégeit, akik azután rendre késnek! Nekem több alkalommal volt problémám, hogy időre érkezve, még egy másik hölgy volt bent munka alatt, és csakis azért, mert ő elkésett! Így azután nekem kellett várnom. Persze utánam sorra minden időpont borult gondolom, és szegény Jutka idegeskedett emiatt. Úgyhogy kérek mindenkit, -talán kicsit Jutka nevében is -, (nem vagyok a szószólója) hogy legyetek szívesek betartani a megbeszélt időpontokat! Üdvözöl mindenkit B. Ágnes Budafokról.

Tolnai Ági:
Hetek óta szenvedtem egy kínzó hátfájással. Gondoltam megpróbálom Jutkát. Kedvesen fogadott, meghallgatta a panaszomat, felfektetett az ágyra, és masszírozni kezdett. De nem akárhogyan!!! Pontosan tudta, érezte és megtalálta a sajgó pontot. Először csak lazábban, később erősebben nyomta-masszírozta, egyszer csak roppantott egy nagyot a gerincemen egy bizonyos ponton, és!!!! És IGEN! A hátfájásom úgy elmúlt, mintha elfújta volna a szél! Nem kell nekem elhinnetek, de döbbenetes volt! Csodát tett velem Jutka, imádom ezért, és már napok teltek el és abszolúte nem fáj a hátam. Na, csak ezt akartam ide beírni, mert hálás vagyok Jutkának az ügyességéért, és hozzáértéséért! Köszönöm. Tolnai Ági B.Tétényből.